Categorii
Auto

O nouă spălătorie auto self service în Galați

Recunosc că nu sunt mulțumit de serviciile spălătoriilor clasice și încerc să le evit pe cât de mult pot. Dacă e cald afară, spăl mașina la curte sau la spălătorii de tip self service, pentru că îmi place să fac mișcare și sunt mai meticulos când vine vorba de mașină 🙂 Chiar de curând s-a deschis în Galați o nouă spălătorie auto self service non stop, pe nume B’wash și am fost să văd cum este.

Unde o găsiți?

Este amplasată în curtea de la Vinalcool, pe Bulevardul George Coșbuc 257 mai exact. Cu toate că era plin când m-am dus să-mi spăl mașina, nu am stat mai mult de 5 minute la coadă, pentru că spălătoria are o capacitate de 5 mașini și se mișcă repede lumea.

Cât costă?

Ca să poți folosi serviciile puse la dispoziție, trebuie să-ți faci un card, ce costă 2.5RON și pe care îl poți alimenta de câte ori vrei. Practic, bagi 10 lei, îți este oprit costul cardului și ai un sold de 7.5RON. Ce poți să faci cu acest sold:

  • 2.5 RON = 2 minute spălare cu presiune / spumă activă / clătire cu ceară / limpezire cu apă osmotică 🙂
  • 3 RON = 6 minute pentru aspirator
  • 3 RON = 2 minute pentru parfum
  • 3 RON = 3 minute pentru soluție de cauciuc
  • 3 RON = 5 minute de aer comprimat

Pe lângă aceste servicii, poți trage mașina într-o parte să o ștergi cu laveta și ai la dispoziție un storcător de lavete, cârlige să agăți preșurile să se usuce, coșuri de gunoi și fiindcă este o spălătorie non stop, este luminată și dotată cu camere de supraveghere.

Care este feedbackul?

Cu 10 lei poți să-ți faci mașina interior-exterior. Hai un 13 lei, dacă vrei și ceva parfum :). Trebuie să te miști repejor dacă vrei să te încadrezi în cele 2 minute, eu am dat prima dată direct cu spumă, fiind puțin mai lichidă decât cea din spălătoriile clasice și apoi am clătit mașina de 2 ori, cu apă normală, fără ceară sau alte prostii, pentru că nu se clătește bine decât cu apă simplă. Atenție, apa are presiune foarte mare și trebuie să te ții bine pe picioare. Dacă nu uitam să scot preșurile din mașină, aș fi dat 7.5RON pe o spălare, dar am sfârșit cu 10lei cheltuiți și sunt foarte mulțumit de rezultat.

Ce mi se pare util, este că în acel timp de 2 minute, poți trece de pe un program pe altul, de exemplu începi cu spumă activă, dai repede unde mai ai nevoie (pe preșuri cum a fost cazul meu) și apoi apeși pe clătire și te încadrezi în cele 2 minute.

În Galați mai este o astfel de spălătorie, self service, vizavi de Metro, gard în gard cu Romstal. Am fost acolo încă de când aveau loc numai pentru o mașină. Acum s-au extins, se pot spăla 3 mașini în același timp. Ultima dată când am fost, tariful era de 3lei fisa de 2.5minute și condițiile sunt cam aceleași, dar prefer B’wash pentru că este mai în oraș.

Până la iarna viitoare, ne găsim la self wash 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

3 răspunsuri la “O nouă spălătorie auto self service în Galați”

Eu merg mereu acolo.Sunt mulțumit.Vin totuși cu o sugestie.Daca ar avea și stație de verificare a presiunii pneurilor (umflare),contracost bineînțeles,ca toate celelalte servicii, totul ar fi complet.Cred că nu este greu și nici foarte scump de adus aceasta îmbunătățire.

Spalatoriile self au ajuns cele mai profitabile, s-au inmultit ca ciupercile, am auzit ca pe 4 piste de spalare se face pana la 5000 Euro profit / luna garantat. Merita investitia, mai ales ca inca sunt exceptate de casa de marcat. Astea au devenit viitorul spalatoriilor ca s-a saturat lumea de alea manuale, iese mai ieftin mai rapid….

Am fost și eu pe la inceputul săptămânii trecute și am fost mulțumit de servicii. Norocul meu a fost că atunci când am ajuns erau 3 boxe goale și am putut să mă desfășor în voie fără stresul că mai sunt alte mașini care așteaptă la rând. Am folosit astfel de servicii și la Iași și cu toate că sunt puțin mai scumpe aici (2.5 lei / 2 min. față de 5 lei / 5 minute) și calitatea serviciilor este asemănătoare, merită banul.

Cred că merită menționate și cele 2 spălătorii self service alăturate stațiilor Lukoil. Au câte o boxă de fiecare dar avantajul lor e că au și perie pentru cei care caută asta. Și una din boxele de vis-a-vis de Metro are perie. Apropo, acolo sunt acum 4 boxe (sau cel puțin așa am numărat eu acum 2-3 săptămâni).

Motivul principal pentru care eu apelez la astfel de spălătorii e rapiditatea. Odată ajuns acolo, dacă este coadă, poți calcula rapid cu o marjă de eroare de +/- 5 minute cât ai de așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *