Categorii
Descoperim lumea

Ne-am dat vara cu bobul

La câțiva kilometri de Miercurea Ciuc, mai exact aici se află complexul SKIGYIMES unde iarna poți skia grație celor 2 teleskiuri de aproximativ 800m, iar vara te poți da pe probabil cea mai lungă pista de bob din România, lucru pe care l-am făcut și noi.

Complexul este prevăzut cu o parcare mare și se construiește mult pe lângă, semn că vor să atragă cât mai mulți turiști indiferent de anotimp. După ce te dai câteva ture pe pista de bob poți servi mâncare tradițională la restaurantul din complex unde prețurile sunt decente și mâncarea este foarte bună.

Pista de bob funcționează zilnic între 09:00 și 21:00, iar prețul pentru o tură este de 15lei pentru copii și 18lei pentru adulți. Copii între 3 și 12 ani trebuiesc însoțiți de un adult, iar adulții nu se pot da împreună pe un singur bob dacă greutatea însumată a acestora depășește 150kg. Se coboară pe o lungime de 1200m, iar diferența de nivel este de 160m. O listă actualizată cu prețuri puteți găsi pe site-ul lor.

Noi ne-am oprit aici în drum spre Durău și a fost pauza de prânz perfectă. Recomand să vizitați SKIGYIMES, mai ales dacă aveți copii, dar și adulții se pot distra pe cinste. Boburile prind o vitezăăăă!! Maxim 45km/h! O nebunie 🙂 Video-ul de mai jos stă mărturie:

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *