Categorii
Descoperim lumea

Iarna pe Transbucegi

Am fost pe Transbucegi prima dată acum vreo 5 ani și am rămas atât de impresionat de zonă încât am revenit anual, în diverse anotimpuri. Dintre toate, iarna este anotimpul meu preferat și mereu caut să plec undeva de ziua mea. Într-un loc cu zăpadă de preferat.

Ei bine, anul acesta nu aveam foarte multe opțiuni și fiindcă îi urmăresc pe facebook pe cei de la Hotel Peștera știam că e zăpadă pe Transbucegi. Am făcut o mini excursie de 2 zile cu soția, ne-am plimbat prin pădure prin zăpadă, m-am dat puțin cu fărașul prin curtea hotelului și…cam atât pentru că din cauza pandemiei activitățile sunt destul de limitate. Hotelul are piscină interioară și saună, le-am folosit cu alte ocazii, dar acum erau închise.

În zonă este și un parc de aventură, sunt câteva atracții turistice și se pot face multe trasee vara. Este o zonă atât de liniștită încât „îți auzi gândurile”. Recomand 2-3 zile de deconectare în zona aceasta.

Dacă doriți să ajungeți la Hotel Peștera și în zona Padina, trebuie să știți că drumul ce ocolește lacul Bulboci este asfaltat pe partea dreaptă, dar închis iarna și pe partea stângă este puțin mai rău, dar curățat destul de bine atunci când ninge. Recomand totuși să nu mergeți cu mașini foarte joase pe acolo.

Am surprins câteva cadre și vi le las mai jos ca să vă fac poftă de munte 🙂

Preluarea materialelor fără menționarea sursei este interzisă. Mulțumesc de înțelegere 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *