Categorii
Evenimente

A 3-a ediție de Bloggers Arena Galați

Ce este Bloggers Arena Galați?

Un eveniment ce se desfășoară de 2 ori pe an ( așa ne dorim noi, organizatorii ) unde oameni de media, bloggeri, vloggeri și în principiu oricine are ceva de spus în online, se adună pentru a se relaxa prin joacă.

Nu vă gândiți că jucăm șotronul, cu toate că ar fi fain. Se dispută meciuri de Fifa, se duc adevărate bătălii la Counter Strike și nu în ultimul rând, se încing creierii la board games ( Activity și un joc numit Urzeala Pixelilor, inventat de Ion ).

La această ediție, în premieră, cei ce au skilluri la chitară, au putut să se dea cocoși, pentru că a fost pus la dispoziție un stand cu Guitar Hero pe PS4.

Pentru că „nu ești tu când ți-e foame”, ne-am gândit că pentru o bună desfășurare a evenimentului ar trebui să nu ținem flămânzi cele 40 de persoane prezente la eveniment, iar în ajutorul nostru au sărit cei de la B House Galați care fac niște burgeri GE-NI-ALI!

Evident că după un burger merge o bere, de fapt și înainte merge, merge oricând ce să mai … iar dacă berea este Gălățeană o bei mai cu mândrie.

Cei de la Martens ne-au umplut frigiderul cu bere cât n-am putut duce. Berea Hora Unirii este foarte bună și o găsiți de cumpărat la Kaufland sau la magazinele de cartier.

Nici această ediție de BAG nu se putea încheia fără premii, iar după atâția burgeri și beri nenumărate, cei de la MaxFitness Galați s-au gândit la noi, oferindu-ne ca premii abonamente de fitness și ore gratuite la clasele body pump, spinning și aerobic.

Mulțumim celor ce ne-au ajutat în organizarea evenimentului, în special celor de la Thecon pentru oferirea spațiului, fetelor de la Adquest pentru punerea în legătură cu sponsorii, celor de la B House Galați și Martens pentru mâncare și băutură, iar în ultimul rând fotografilor gameri Vlad Mototolea de la Picture Perfect și Marian .

Următoarea ediție va avea loc în toamnă și dacă vrei să ne ajuți în organizarea evenimentului prin sponsorizări sau implicări directe, ne găsești pe facebook.

La final, un video cu golul din finala la Fifa 😀

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *