Categorii
Evenimente

Ajută copii cu autism. „Donează o zi de zâmbete pe schiuri!”

Îmi aduc aminte când am pus în picioare primele skiuri și cât de stângaci eram și câte căzături am mai luat.. Nu pot decât să apreciez o astfel de inițiativă a unor oameni curajoși ce vor să le arate copiilor cu nevoi speciale, că și ei pot skia.

APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi organizează a 4-a ediție a unei tabere la ski, în perioada 18 – 23 februarie, pentru copii cu nevoi speciale. Tabăra va avea loc la Muntele Mic (Caraș Severin).

Proiectul „Zâmbete pe schiuri” este derulat de Asociația „Muntele Mic Extrem” la nivel național și are ca scop integrarea în societate a copiilor cu nevoi speciale sau a celor proaspăt adoptați. Mai mult, tabăra de la Muntele Mic își propune să le ofere micuților vulnerabili și familiilor lor posibilitatea de a practica sporturi de iarnă, de a participa la drumeții și seri tematice, jocuri motrice, ateliere de creație etc, totul sub stricta supraveghere a instructorilor-voluntari.

Puteți vedea mai multe poze de la edițiile trecute pe pagina de facebook APCA Galați.

Poți ajuta și tu un copil SPECIAL din APCA Galați să meargă la ski, donând contravaloarea unei zile de tabăra – 70 lei cazarea și masă. Când faci donația, ai opțiunea să donezi cât vrei tu, deci nu te limitează nimeni la cei 70lei, dacă ești o fire mai darnică.

Ana este ambasadorul cauzei și vă poate da mai multe detalii, iar strângerea de fonduri se face aici. Și-au fixat un target realist, 1000RON, din care s-au strâns deja 455RON și până duminică 18 februarie am toată încrederea că se vor strânge banii necesar pentru acești copii. Cunosc câteva persoane de la APCA Galați, am mai colaborat în trecut în cadrul proiectului „8 ore peste program”, organizat de Fundația Comunitară Galați și am încredere că banii o să ajungă unde trebuie.

Ce înseamnă 70lei? O masă în oraș cu prietena, sau.. o cămașă pe care ai pus ochii, dar și așa ai șifonierul plin cu haine, sau..nu mai căuta scuze 🙂 Eu am donat deja, te invit și pe tine să o faci!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *