Categorii
Evenimente

Aplicația SPOT îți oferă reduceri la cumpărături

Fie că îți faci cumpărăturile la Shopping City Galați, Brăila Mall sau la oricare mall din portofoliul NEPI Rockcastle România, poți beneficia de reduceri și beneficii dacă folosești aplicația Spot.

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store și Google Play și pentru a putea beneficia de toate facilitățile pe care le oferă trebuie să vă faceți cont. Eu am ales Login cu Facebook pentru că a fost simplu și rapid.

Am primit 50 de puncte pentru înregistrare și încă 50 de puncte pentru că am folosit un cod de invitație de la un prieten. Dacă vrei, poți și tu să folosești codul meu la înregistrare: MBOGDAN622318

După ce te înregistrezi devii automat membru SELECT și ai reduceri între 3-5% la magazinele partenere afișate în aplicație. În funcție de punctele de loialitate adunate poți deveni membru PREMIUM sau chiar ELITE și să beneficiezi astfel de reduceri mai mari de până la 15% la magazine precum Tezyo, Sport Vision, Various Brands și multe altele. În plus, cu această aplicație afli noutățile despre evenimente din mall-ul tău preferat și vânzări exclusive.

Poți strânge puncte de fidelitate scanând bonuri de cumpărături, dar atenție că acest lucru trebuie să se faca în maxim 2 zile după emiterea acestora. Poți schimba aceste puncte în produse sau vouchere de cumpărături din secțiunea de „recompense”.

Ceea ce îmi place este că din aplicație poți selecta oricare dintre cele 15 mall-uri din țară și să îți folosești statutul de membru SPOT pentru a beneficia de reduceri oriunde te-ai afla. Am văzut reduceri de 5% la magazinele de haine pe care le frecventez, 10% reducere la Optiblu și chiar 30% reducere la Sabon! Știu că doamnele și domnișoarele vor fi mai multe decât încântate de această reducere, mai ales că vin sărbătorile 🙂 Cam așa arată aplicația:

Dacă tot am vorbit de sărbători, cred că e util să știți că atât în Shopping City Galați cât și în Brăila Mall poți achiziționa cardurile cadou, ce îți oferă soluția perfectă pentru a dărui fără să-ți bați prea mult capul cu ce cadou să cumperi. Aceste carduri cadou pot avea valori de 50lei, 100lei, 200lei sau 300lei la Shopping City Galați și de 30lei, 50lei, 100lei și 200lei la Brăila Mall. Pot fi achiziționate de la Biroul de Informații din fiecare mall.

Mai multe detalii despre aplicația SPOT găsiți pe site-ul Shopping City Galați, cât despre cardurile cadou și magazinele în care acestea pot fi folosite puteți citi pe această pagină dedicată. Instalează-ți și tu aplicația SPOT!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *