Categorii
Evenimente

Bloggers Arena Galați a ajuns la ediția cu numărul 4

Video la sfârșitul articolului

Pentru cine nu știe, BAG ( Bloggers Arena Galați) este un eveniment la care participă bloggeri, fotografi, oameni ce lucrează în mediul online, în special persoane tinere din zona Galați-Brăila.

Pe 25 noiembrie a avut loc ediția cu numărul 4 la care s-au strâns în jur de 50 de persoane. De această dată, ediția a început cu o sesiune de discuții, la care au participat bloggerii prezenți la eveniment și persoane ce vor să-și deschidă un blog. Timp de o oră am făcut schimb de experiențe, ne-am cunoscut mai bine și am încurajat bloggerii aspiranți.

Sesiunea de discuții a avut loc la parterul sediului Thecon, în timp ce la etaj lumea se înscria deja la campionatele de Fifa 18 2vs2 pe PS4, CS:GO pe 10 laptopuri și calculatoare instalate, setate și pregătite să „transpire”, Gran Turismo pe PS4 ( o noutate la acest eveniment ), Dance Central 3 pe Xbox  Kinekt, un joc care a fost atracția evenimentului și nu în ultimul rând, Catan, la o masă special amenajată.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc, cel puțin nu la acest nivel, fără sprijinul sponsorilor și partenerilor noștri, cărora le mulțumim pentru interesul acordat și nu în ultimul rând pentru încrederea de a investi într-un eveniment mai puțin obișnuit pentru orașul Galați.

Prin urmare, mulțumim:

  • Burger House Galați pentru masa de prânz, pentru burgerii și cartofii lor delicioși
  • Fabrica de bere Martens Galați care a avut grijă ca burgerii să nu se simtă singuri la o așa masă copioasă
  • Max Fitness Galați pentru premiile oferite, abonamente la sală, ce sunt sigur că au prins bine celor ce le-au câștigat, pentru că de obicei gamerii sunt niște persoane mai sedentare 🙂
  • AdQuest IT pentru susținerea turneului de CS:GO atât logistic, cât și cu premii pentru câștigători. Mi-aș fi dorit să prind și eu un mouse de gaming Asus, poate data viitoare.
  • Brutăria Frontera pentru dulciurile și gustările puse la dispoziție pentru toată ziua. După mâncare și bere, merge ceva dulce.
  • Fresh care a trezit participanții cu o cafea de la prima oră. Gustul cafelei adusă direct din Grecia, este unul deosebit, vi-l recomand.
  • Cabina FotoBox Galați și ale sale accesorii ce au colorat și au printat atmosfera
  • Thecon și Adquest pentru locație și suport în organizare

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Noi deja am fixat data ediției cu numărul 5, așa că urmărește-ne pe pagina de facebook BAG și vei fi la curent cu ultimele noutăți. Mai multe poze de la eveniment puteți vedea pe paginile celor 2 fotografi, Vlad și Marian, care ne-au încântat cu prezența și la această ediție și cărora le mulțumim că se joacă mai puțin, pentru ca noi ceilalți, să rămânem cu câteva amintiri de la aceste evenimente.

BAG nu ar fi avut loc fără ai mei colegi organizatori, Pană Bogdan (blogger & head of marketing), Vlad Ionuț (designer guru), Vasiliev Andrei (professional gamer), Boghiu Andrei (social media expert) și Ciobanu George (developer master) 🙂

Acestea fiind spuse, ne vedem la ediția din primăvară. Stay tuned!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *