Categorii
Evenimente

Bloggers United Galați vs AFC Universitatea Galați

Sâmbătă 25 Martie am jucat un meci de promovare a echipei feminine de fotbal a Galațiului, AFC Universitatea Galați o echipă înființată în 2015 și care este deja în Liga 1.

Provocarea a venit din partea lui Gabriel, care a și scris un articol pe larg despre meciul disputat și care a reușit să mobilizeze 15 oameni, cei mai mulți la primul meci pe teren mare, 11 vs 11, cum a fost și cazul meu.

Meciul a fost strâns și pot spune că fetele chiar au avut condiție fizică și la unele sprinturi am avut emoții, scorul final fiind 3-2 pentru Bloggers United Galați, fetele recuperând după lăsarea întunericului, unde probabil experiența și-a spus cuvântul pentru că noi și așa eram îmbrăcați în negru, ca niște ninja grași.

Chiar o să mă interesez și o să distribui evenimentele fetelor de la AFC Universitatea Galați și vă îndemn și pe voi să veniți la meciurile lor, pentru că se vede că sunt muncitoare și vor să facă performanță. De asemenea, dacă vreți să le susțineți financiar sau cu anumite servicii, sunt sigur că au nevoie, fiind la început de drum.

Cât despre noi, se coace o idee despre o echipă de fotbal pe bune a bloggerilor și oamenilor de media din Galați – Brăila, așa că o să mai auziți despre noi!

Vă las o galerie de poze realizate de Vlad Mototolea de la PicturePerfect și un video demn de arătat nepoților 😀

Articole aleatorii din aceeași categorie:

5 răspunsuri la “Bloggers United Galați vs AFC Universitatea Galați”

Mulțumesc! Dacă m-ar fi lăsat cei de la UEFA să bag secvențe din Champions League și nu-mi blocau video-ul, era și mai și 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *