Categorii
Evenimente

BLP14 va fi la East European Comic Con

BLP ( Bloggers Lan Party ), un eveniment cu o tradiție de 5 ani, a ajuns la ediția cu numărul 14 și se va desfășura weekendul acesta, 5-7 mai, la East European Comic-Con, mai exact la Romexpo, în București.

Am participat la BLP 12 unde am încins controllerele de Play Station 4 la Fifa 17, iar la BLP 13 mi-am stors creierii să învăț o variantă a board game-ului „Ticket to ride”, numită „Orange Express”, varianta românească, care din păcate nu este comercializată nici acum 🙁 . Tot la BLP 13, am avut un stand cu tablouri canvas în miniatură de la ePrintat.ro care au atras pe toată lumea. Nu am apucat să mă acomodez cu NBA 2k17 de pe PS4 în cadrul campionatului cu echipe mixt băieți-fete, pentru că s-a desfășurat foarte rapid și nu am apucat să prind schemele. Poate data viitoare 🙂

Sunt tare curios cum o să fie la BLP 14, având în vedere că se desfășoara în cadrul evenimentului East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Vor exista surprize, concursuri, quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

La East European Comic Con vă puteți înscrie aici, iar pentru a intra la BLP, vă puteți înscrie aici, iar dacă sunteți printre cei 50 de norocoși extrași, aveți intrarea liberă și la Comic Con.

Cam așa a fost la BLP 13, sunt sigur că o să fie cel puțin la fel de tare BLP14. Ne vedem acolo!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *