Categorii
Evenimente

Fă-mi cadou de ziua mea o donație pe Leru.ro

Dacă încă nu ai auzit de proiectul Leru.ro, înseamnă că nu facem noi ceva bine 🙂 Deobicei pe final de an bombardăm interneții cu materiale, articole și leruim în stânga și în dreapta, dar totuși dacă nu știi ce e Leru.ro, îți zic pe scurt. Pe foarte scurt:

Proiectul a demarat în 2019 și își dorește să sprijine comunitatea locală și nu numai prin strângere de fonduri și direcționarea acestora către copii nevoiași sau către alte cauze umanitare. Dacă în 2019 am susținut 80 de copii prin cauzele Științescu și Generații cu aproate 2451 de produse donate de către diverse persoane și peste 13340 lei strânși, în 2020 am reușit să batem recorduri și am triplat suma din primul an.

37254 lei care s-au transformat rapid în 50 de tablete performante dotate cu internet gratuit 2 ani de zile, cu sprijinul celor de la Orange. După ore bune de instalări aplicații am tăiat-o prin județ și le-am împărțit în școli.

Chiar am intrat de curând în platforma de monitorizare de la distanța a tabletelor și pot să vă asigur că niciuna nu a părăsit țara, nici măcar județul unde au fost distribuite și doar 3 erau într-un stadiu latent, nefiind folosite de câteva luni. În rest, toate operative și puse la treabă. Ce poți să-ți dorești mai mult, nu? Avem și un aftermovie de anul trecut:

Ce ne dorim în 2021?

În parteneriat cu Fundația Inimă de copil, ne propunem să susținem în continuare educația copiilor cu rezultate excelente la învățătură, dar care sunt în pericol de a renunța la școală din cauza sărăciei. Astfel, ne-am propus să strângem echivalentul a 12 burse de 5000lei care să acopere necesarul de rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru 12 copii. Poate părea mult 60.000 lei, dar mereu e bine să țintești cât mai sus 🙂

Revenind la ziua mea

17 decembrie e ziua în care an de an mi se înroșește telefonul de notificări, apeluri și mesaje. Dacă în perioada când eram adolescent abia așteptam 12 noaptea să văd ce gagică îmi dă prima SMS și care mă place mai mult 🙂 , anul acesta când sărbătoresc 30 de ani abia aștept ca toți cei ce vor să-mi ofere un cadou, să doneze banii către Leru.ro. Am creat aici un produs special în care poți selecta un cadou din dropdown și contravaloarea acestuia merge către bursele copiilor. Te poți combina cu cineva la cadou dacă ți se par prea scumpe și poți scrie la comentarii comandă din partea cui este 🙂

Fie că ai ales să-mi faci sau nu un cadou, leruiește și tu mai departe și hai să ajutăm acești copii! Sărbători fericite!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *