Categorii
Evenimente

Echipa comediei „Faci sau Taci” vine la Galați

Echipa comediei Faci sau Taci îşi dă întâlnire cu publicul din Galați pe 15 martie la Cinema City, începând cu ora 21:00. Regizorul Iura Luncaşu şi actorii Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa si Catalin Cazacu așteaptă gălățenii la cinematograf pentru a admira proiecția filmului, pentru întrebari, autografe și mult râs.

Povestea comediei Faci sau Taci aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, dar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, iar lucrurile se complică. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.

Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia. Şi aici, e mai mult decât umor, comedia promite să mai aducă şi suspans, bătăi, intervenţii în forţă, idile, twist-uri şi multă acţiune.

Așadar, din 15 martie, Faci sau Taci aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu. Acest nou proiect a lui Iura Luncaşu, a fost filmat în numai 22 de zile în nu mai puțin de 13 locații din Banat.

Nu vă spoilăresc mai mult decât am făcut-o deja. Pentru cine este curios, las trailerul filmului mai jos. Recunosc că nu-mi place să mă uit la trailere cap-coadă pentru că uneori am impresia că văd tot filmul în 2 minute, așa și acum, am pus pauză când l-am văzut pe Micutzu în distribuția filmului și abia aștept să-l văd cum joacă, sper doar să aibe mai mult de 2 replici. Costul unui bilet este de 22 RON și îl puteți cumpăra de pe site-ul Cinemacity.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *