Categorii
Evenimente

Conferința „ValueTown. Informații cu TVA”

Când? : Duminică, 10 septembrie, ora 11:00

Unde? : Restaurant Flow Galați

Asociația OpenHub Galați organizează evenimentul „Conferința ValueTown. Informații cu TVA”, o conferință pe teme financiare ce se adresează tuturor antreprenorilor interesați să descopere strategii financiare avangardiste și să se familiarizeze cu modificări recente în legislație.

Participarea la eveniment reprezintă o oportunitate de învățare pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea într-un peisaj financiar aflat într-o continuă schimbare. Aceștia vor avea ocazia să întâlnească și să stabilească conexiuni valoroase cu experți și alți antreprenori din industrie, ce vor prezenta soluții și vor împărtăși din experiența lor din mediul de business.


Speakerii evenimentului sunt:
Nicoleta Mangalagiu – Fondatoarea PACIOLI MGN CONSULTING, expert contabil și auditor financiar, cu peste 10 ani de experiență.
Camelia Drăgan – Antreprenor, președinte Asociația Pentru Antreprenoriat din România, Facilitator EMPRETEC.
Geru Marius – CEO Thecon, Doctor în Marketing, antreprenor cu o vastă expertiză în domeniul IT.
Mihaela Neicu – Economist și expert contabil cu o largă experiență în domeniul financiar – contabil.
● Carmen Voicu – Consultant și Expert în accesarea finanțărilor europene.

Moderatorul evenimentului este Georgiana Mihailovici, antreprenor, expert în strategii de vânzări și om de marketing axat pe calitate și inovație.

Înscrie-te la Conferința „ValueTown. Informații cu TVA”
Conferința „ValueTown. Informații cu TVA”, organizată de Asociația OpenHub Galați va începe la ora 11:00, în data de 10 Septembrie, la Restaurant Flow și propune o serie de prezentări pe teme financiare, dar și o aplicație practică. Agenda evenimentul poate fi consultată pe site-ul conferinței.
Participarea la conferință este complet gratuită, pe bază de înscriere. Pentru a te înscrie și a participa la eveniment, este necesară completarea unui formular simplu care poate fi accesat direct pe https://openhub.ro/valuetown/#register.
Conferința este organizată în cadrul proiectului Crearea unui Hub de Inovare Deschisă în Regiunea Sud-Est (OpenInnoHub), cofinanțat de Uniunea Europeană (UE) din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Despre Asociația OpenHub
Înființat în 2012, Clubul OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentanți ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară. Scopul principal este susținerea dezvoltării domeniului de business prin excelență în IT, comunicare, inovație, dar și crearea unui context profesional propice pentru întâlnirea dintre ceea ce are mai bun de oferit învățământul de profil și oportunitățile de angajare și dezvoltare oferite de companiile locale pentru studenții și absolvenții pasionați de tehnologia informației.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *