Categorii
Evenimente

Cum s-a extins Shopping City Galați și ce aduce nou

În sfârșit avem mall și la Galați, nu doar un hypermarket cu 2-3 magazine. Extensia noii aripi a fost mega eventul de săptămâna trecută, iar în mall era o atmosfera ca în ajunul Crăciunului când toată lumea caută cadouri. Pentru că evenimentul a coincis cu Black Friday, mall-ul a devenit un adevărat furnicar.

Extensia a începută în luna martie, centrul comercial fiind dezvoltat de NEPI Rockcastle, lider pe piața imobiliară de retail din Europa Centrală și de Est. Astfel s-a adăugat un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele și terasă exterioară, dar și branduri noi de fashion și beauty, mult așteptate de gălățeni. Cele 50 de noi spații comerciale ale extensiei sunt dispuse în 21.000 mp, care completează suprafața existentă de 27.000 mp. Cam așa s-a desfășurat construcția extensiei din martie până în noiembrie:


Video realizat de către Eyecloud

Segmentului de divertisment are acum propriul etaj, unde putem găsi restaurante, cafenele, cinematograful Cinema City și terasă exterioară. De asemenea, vizitatorii vor avea acces la branduri noi de fashion și beauty, în prima etapă a proiectului de extensie, vizitatorii găsesc în centrul comercial unele dintre cele mai importante branduri de fashion și beauty, precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora și Penti.

Din informații sigure vă mai pot spune că magazinul Zara este pe lista de magazine ce vor fi deschise în viitor, dar se pare că retailerul ce deține și celelalte magazine de fashion Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, așteaptă să vadă cum vor merge vânzările la aceste prime magazine deschise, ca mai apoi, în cel mult 3 ani, să aducă și Zara.

Una dintre destinațiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care le oferă clienților oportunitatea de a viziona producțiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante și cafenele este îmbogățită cu noi destinații, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut și Starbucks. De asemenea, zona de food va fi completată cu un nou restaurant McDonald’s, la începutul anului viitor.

Shopping City Galați însumează acum peste 200 de spații comerciale. Mai mult, extensia Shopping City Galați ridică investiția centrului comercial din Galați la aproximativ 70 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din județ și numărul de locuri de muncă la peste 600, devenind astfel un contributor important la economia locală.

Nici nu vreau să mă gândesc ce o să fie de sărbători la mall, dar ca orice gălățean, sigur voi fi pe acolo 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *