Categorii
Evenimente

Cum stați cu punctele din aplicația Spot?

Acum câteva luni vă spuneam că puteți beneficia de reduceri dacă folosiți aplicația Spot în Shopping City Galați, Brăila Mall sau oricare Mall din grupul NEPI Rockcastle România.

Eu am folosit-o și am strâns 1086 puncte prin check-in-uri în mall și prin scanarea bonurilor de cumpărături. Ambele variante îți aduc puncte ce le poți preschimba direct în produse de la magazinele partenere precum: Marionnaud Lily, Noriel, Douglas, C&A și multe altele pe care le găsiți în aplicație sau le poți preschimba în carduri cadou ce le poți folosi la orice magazin partener din complex.

Dacă nu ratezi niciun check-in sau bon de cumpărături poți strânge puncte să îți iei gratuit produse de top precum căști bluetooth Skullcandy, Apă de parfum de la Givenchy sau chiar un Espressor Bosch Tassimo. Tare, nu? Eu strâng punctele și apoi le voi preschimba în acele carduri valabile la aproape toate magazinele din mall, pentru că în felul acesta sunt mai liber să-mi aleg eu răsplata 🙂 Trebuie să știți că aceste puncte expiră la un momentdat, la mine în aplicație apare că nivelul Select va expira în luna octombrie 2022, adică la un an de când m-am înregistrat.

Pe lângă aceste puncte, spuneam că aplicația îți aduce reduceri suplimentare în magazinele partenere pe care le găsești de Reduceri în meniul „Accesează beneficiile tale”. Eu chiar caut să-mi iau în perioada asta o pereche de încălțăminte sport și am văzut că sunt reduceri suplimentare la Grid 3%, Sport Vision 5% și Various Brands 3%, dar mai sunt multe multe alte magazine și vă invid să le descoperiți în aplicație. În funcție de punctele acumulate, calitatea de membru poate fi : SELECT, PREMIUM sau chiar ELITE, iar reducerile vor fi tot mai mari pe măsură ce rang-ul crește.

Aplicația o găsiți atât în App Store cât și în Google Play sub denumirea de „Spot România”. Vă puteți autentifica și cu Facebook, iar dacă vreți să primiți 50 de puncte în plus la înregistrare, folosiți codul meu personalizat MBOGDAN622318 .

Eu frecventez destul de des Shopping City Galați și mă bucur că pot avea beneficii în plus folosind această aplicație, pe care ți-o recomand și ție! Mai multe detalii despre aplicația SPOT găsiți pe site-ul Shopping City Galați.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *