Categorii
Evenimente

Eroii Disney Junior vin pe marele ecran

„Disney Junior În Cinema”

Ce reprezintă? O proiecție specială, organizată pentru prima dată în România. Proiecțiile vor avea loc în zilele de sâmbătă, 23 martie și duminică, 24 martie, în toate cele 26 de cinematografe, inclusiv la Cinemacity Galați. Concret, Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Kion și Vampirina, dar și Bingo și Rolly le dau întâlnire copiilor la Cinema City, und vor fi difuzate în premieră episoade din cele mai îndrăgite seriale ce rulează pe canalul Disney Junior. Astfel, copiii își vor vedea eroii preferați din serialele „Mickey și piloții de curse”, „Garda felină” și „Vampirina”, într-o experiență cinematografică interactivă și incitantă.

Gazda evenimentului va fi Mickey Mouse interactiv, care îi va antrena pe copii în pauza dintre episoade, la joacă și distracție, în cel mai vesel party de la cinema. Vor fredona cântecele preferate și vor dezlega puzzle-uri și jocuri educative alături de Mickey și trupa lui de piloți de curse, alături de Vampirina și de Prietenii cățeluși.

Descrierea episoadelor incluse în proiecție:

Mickey și Piloții de curse (sezon 2, episodul 45) – În timpul cursei din Cooper’s Hill, o roată de cașcaval scapă de sub control. Ajutoarele Abile creează experiențe memorabile pentru cei doi copii pe care îi îngrijesc.

Garda Felină (sezon 2, episodul 55) – Kion încearcă să convoace o armată formată din locuitori ai Regatului Luminii însă a-i face pe toți să lucreze împreună să dovedește a fi o adevărată provocare.

Vampirina (sezon 1, episodul 23) – Vampirina află că e moştenitoarea castelului unchiului Dieter, ceea ce o face Contesă! Vampirina, Poppy şi Bridget îl ajută pe Edgar să facă un film cu monştrii pentru festivalul de film al şcolii.

Dacă vrei să-ți convingi prichindelul să meargă la cinema, arată-i trailerul de mai jos și poate o să-l faci curios.

Bilete găsești pe Cinemacity.ro sau la caseriile din cinema.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.