Categorii
Evenimente

Leru-i leru.ro

Open Hub și Thecon, în colaborare cu Fundația Comunitară Galați au organizat vineri seara, pe 6 decembrie, evenimentul numit Noaptea Elfilorproiect caritabil care a avut ca scop construirea celui mai mare magazin online de fapte bune, unde gălățenii sunt invitați să doneze produse, servicii și chiar bani pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi utilizate pentru susținerea unor proiecte cu impact în comunitatea locală. Site-ul este live, îl puteți vizita.

Profesioniști din domeniul IT, specialiști în online, social media, dar și fotografi, inclusiv artizani locali, precum și simpli binevoitori au umplut sediul Thecon vineri seara și și-au adus aportul pentru ca magazinul online leru.ro să fie nu numai funcțional, dar și populat cu produse adunate sau realizate în acea seară.

Ideea site-ului este ca toți gălățenii și nu numai, vor avea posibilitatea de a dona produse din categoria decorațiuni, accesorii, bijuterii, servicii, cărți și jucării, ce vor putea fi achiziționate ulterior de către cei care vor dori să susțină unul din următoarele proiecte implementate de Fundația Comunitară Galați:

  • Programul Științescu:

Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale non-formale, care susține dezvoltarea pasiunii pentru științe și tehnologie în rândul copiilor și tinerilor din clasele 0-12, din județul Galați. Detalii și informații complete despre Programul Științescu sunt disponibile aici: https://galati.stiintescu.ro/despre-program/

  • Programul Generații:

Grantul “Generații, Centrul Comunității” are ca scop susținerea centrelor sociale de tip afterschool în implementarea de activități intergeneraţionale și atragerea de resurse din comunitate.

Acest proiect se află la ediția a doua de implementare în județul Galați și se va desfășura în centrul comunitar „La Vale” (Fundația Cuvîntul Întrupat) și Centrul de zi Nicorești (Fundația Bunul Samaritean). Pentru buna desfășurare a proiectului, Fundația Comunitară Galați, împreună cu cele două centre, vor mobiliza din comunitate voluntari seniori care să coordoneze ateliere tematice (teatru, ateliere de gătit, de cusut, de grădinărit), cît și resurse financiare în valoare de 8.000 de euro pentru a asigura materialele necesare pentru ateliere, cît și o excursie/tabără în care copiii vor merge împreună cu voluntarii seniori.

Grantul “Generații, Centrul Comunității” este susținut și implementat de Fundația Regală Margareta a României, cu finanțarea Raiffeisen Bank.  Mai multe detalii găsiți pe leru.ro.

Trebuie neaparat să mulțumim partenerilor prezenți la eveniment: echipa Adquest, Brutăria Frontera pentru gustări, fabrica de bere Martens care a readus în prim plan berea Premium, berea copilăriei mele, restaurantul Alltime pentru pizza delicioasă, Hangiul Priceput pentru platourile cu mâncare și vinul fiert care a aromatizat încăperea și a tulburat mințile elfilor 🙂 Distinctiv.ro ne-a oferit diverse decorațiuni pentru aranjamentele handmade și un whitebox care ne-a ajutat maxim să facem pozele la produse.

Ne-am distrat, ne-am simțit bine, dar leru abia acum începe. Donează, implică-te, Crăciunul bate la ușă!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *