Categorii
Evenimente

Nu ai auzit încă de Bloggers Arena Galați?

Dacă nu ai auzit încă de BAG (Bloggers Arena Galați), îți zic pe scurt că este un eveniment de socializare, în cadrul căruia se adună aproximativ 50-60 de persoane pentru a se juca, a socializa și a ieși din rutina zilnică.

Pe 24 februarie a avut loc ediția cu numărul 5 a evenimentului, ediție ce a avut numeroase premiere. În primul rând, cu această ocazie am lansat oficial site-ul bloggersarena.ro unde o să fie centralizate toate informațiile despre evenimente și vă recomand să-l urmăriți.

În cadrul evenimentului, s-au disputat competiții de Fifa 18 2vs2, pe două Play Station 4, de această dată echipele au fost mixte, băiat-fată și distracția a fost la înălțime.

Pe un videoproiector legat la o consolă Nintendo Mini, Super Mario a făcut legea și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut un high score de peste 300.000. Personal, am ajuns pe la un scor de 60.000 și am retrăit momentele copilăriei.

Activity a fost disponibil în două variante, cei mai curajoși au putut să-l joace pe cel pentru adulți, unde sigur au descoperit cuvinte de care habar n-aveau.

Kinektul XBOX-ului a mers toată ziua și a stat la dispoziția celor ce au vrut să ardă calorii, prin competiția de Dance Central.

CS GO nu a lipsit nici de la această ediție și chiar i-am dedicat o cameră specială, pentru ca luptătorii noștri să nu se simtă distrași de lumea din jur.

Bloggers Arena Galați are mai nou și jocul oficial Bloggerman, pe care îl puteți juca online AICI.

Acest eveniment nu ar putea avea loc fără sprijinul sponsorilor noștri:

 • Starbucks Galați a oferit un coffee tasting la începutul zilei pentru a trezi mintea și corpul tuturor. La plecare ne-au lăsat și o „canistră” de 18L cu cafea, pentru a fi siguri că nu adormim cu joystickurile în mână spre după amiază.
 • O delegație oficială de la Max Fitness, formată din 3 fete, a venit pe la prânz să se asigure că nu am înțepenit și am făcut câteva exerciții de stretching. Cei de la Max Fitness au oferit și câteva abonamente la sală, ca premii, în cadrul competițiilor desfășurate.
 • Cum orice după bere, e plăcere, SKOL ne-a umplut un frigider întreg cu doze de bere nepasteurizată.
 • Între 2 beri merge și ceva de mâncare, așa că sendvișurile de la Gonzalex au picat la țanc.
 • Echipa BAG are mai nou echipament oficial, oferit de Ruvix. Pe lângă hanorace și tricouri personalizate, cei de la Ruvix mai fac și stickere personalizate decupate pe contur. Am avut aproximativ 400 de stickere la eveniment și persoanele interesate au putut face donații în schimbul stickerelor.
 • Brutăria Frontera ne-a oferit câteva cutii cu sărățele care au mers perfect cu berea.
 • Persoanele prezente la eveniment au putut pleca acasă cu o amintire foto printată de la Cabina Foto Galați.
 • aBeauty Clinique a oferit vouchere fetelor și le așteaptă în clinica lor pentru un tratament de înfrumusețare.
 •  Turneul de FIFA a fost susținut de ASC Otelul Galați, iar câștigătorii au plecat acasă cu premii din partea clubului.
 • Mulțumim Thecon și Adquest pentru locație și suport în organizare
 • La finalul evenimentului, Clește.ro a făcut o tombolă pentru pasionații de tehnologie și Internet of Things și a oferit un KIT de start Arduino.

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele ce vor să se implice în comunitatea online a orașelor Galați-Brăila. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, iar ca partener poți beneficia de promovarea afacerii tale prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Mai multe poze de la eveniment găsiți pe pagina lui Marian, căruia îi mulțumim pentru toate momentele imortalizate.

Până dăm restart cu ediția numărul 6, te invit să vezi aftermovie-ul de mai jos.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.