Categorii
Evenimente

Păreri și Aftermovie – Bloggers Arena Galați

A fost AWESOME!

Video și Galerie foto la finalul articolului 😀

Am dus la bun sfârșit ideea cu care s-au întors băieții (Ion, Pană și Adi) de la București, de la Bloggers Lan Party și am organizat primul eveniment de acest gen din Galați. Ne așteptam să vină lume, dar nici chiar așa.. Au fost momente când nu aveai loc să joci nimic, semn că la edițiile viitoare ne mai trebuie câteva console, laptopuri și mai multe board games. Netul s-a ținut bine și nu s-a plâns nimeni, a fost numai bun și pentru un live făcut de Gabriel Ursan pe care îl puteți vedea aici.

Personal m-am descurcat binișor la Fifa 16, la Mortal Kombat nu mi-a ieșit nicio fatalitate și am ieșit din prima rundă, la Quake 3 până m-am acomodat, s-a terminat runda și nu m-am calificat în finală, în schiiiimb, am prins experiență și se aude ceva de un long night pe echipe la Quake 3. Are you IN?

La prânz ne-am trezit cu Spartanii la ușă! N-au venit decât doi, restul de 298 au rămas la bucătărie 😀 . Ne-au potolit foamea cu specialități grecești și pot spune că au o mâncare demențială. Recomand „meniu șnițel”, cu toate că sună românesc, dar are un gust care nu-i de pe la noi. Sosurile am înțeles că le fac singuri, în fiecare dimineață, iar carnea este ….ce să mai.. te lingi pe degete!

La final, Ion a dat diplome câștigătorilor, dar și premii din partea sponsorului principal, Thecon, care ne-a ajutat și cu locația în care s-a desfășurat evenimentul. Cu siguranță nu va fi ultimul și în funcție de interesul publicului, vom organiza în continuare „bătălii” de acest gen. Încurajăm cât mai multă lume să se implice și așteptăm și mai mulți sponsori și parteneri pentru edițiile viitoare.

Până data viitoare, vă las să savurați aftermovie-ul și galeria de poze realizată de către Vlad Mototolea de la Picture Perfect, pe care îl puteți găsi aici.

Pentru cei interesați de detalii tehnice, am filmat cu GoPro Hero Session, iPhone 6S și câteva cadre sunt de pe camera lui Sami, un Canon 60D, toate, montate în Final Cut Pro X, iar pozele au fost făcute cu un Nikon D7200 cu obiectiv Sigma 18-35mm f/1.8.

 

Articole aleatorii din aceeași categorie:

2 răspunsuri la “Păreri și Aftermovie – Bloggers Arena Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *