Categorii
Evenimente

Mergeți și susțineți Phoenix Galați

Duminică seară am fost la meciul de baschet dintre CS Phoenix Galați și BC CSU Sibiu disputat la Sala Sporturilor din Galați. Phoenix s-a impus cu 67 la 62 în fața celor de la CSU Sibiu și a urcat pe poziția a 4-a a clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu BC Timișoara de pe locul 3.

Ajung mai rar decât mi-aș dori la meciurile băieților de la Phoenix, dar prind câteva meciuri pe durata întregului sezon. Indiferent de vreme, sala este aproape plină și îmi place să văd familii cu copii și o atmosferă foarte frumoasă, departe de cea de pe stadion unde trebuie să se găsească unul să înjure la fiecare fază.

Dacă locuiți în Galați, vă încurajez să mergeți la meciurile de baschet ale echipei Phoenix Galați, băieții au nevoie de susținerea publicului. Chiar ieri, după finalul meciului, am auzit de la unul dintre jucători „We need your support” în timp ce trecea printre spectatori.

Puteți da like pagini de facebook Phoenix Galați pentru a fi la curent cu ultimele evenimente și să știți din timp când este următorul meci. Conform calendarului Ligii Naționale de baschet, următorul meci de acasă se va disputa împotriva celor de la BC Timișoara pe data de 16 decembrie.

Go Phoenix Galați!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *