Categorii
Evenimente

Starbucks a deschis cafenea la Galați

Trebuie să recunosc că am fost puțin uimit când am auzit că Starbucks va deschide o cafenea în noua aripă centrului comercial Shopping City Galați pentru că m-am obișnuit deja ca numele mari din rândul magazinelor, să apară prima dată în zona noastră, în centrul comercial de la Brăila, dar iată că de această dată, Starbucks a ales să deschidă cafeneaua cu numărul 32 din România, chiar la Galați. Starbucks număra peste 16.000 de cafenele în  nu mai puțin de 44 de țări, fiind lider mondial în prăjirea cafelei și vânzare acesteia cu amănuntul.

Sunt mare amator de cafea, consum zilnic la birou cel puțin o cafea și nu puteam lipsi de la evenimentul de deschidere a cafenelei Starbucks. Gazda evenimentului a fost tot un gălățean, Lefter Ionuț, lucrează de 7 ani la Sturbucks și a ținut să ne prezinte echipa de barista ce va servi gălățenii începând de astăzi, 16 noiembrie.

Atmosfera din cafenea este una foarte călduroasă și puteți servi diverse sortimente de cafea, alături de prăjituri, croissante, gogoși, biscuiți, ceaiuri și sucuri naturale. Prețurile sunt decente pentru o cafenea de renume, puteți servi Espresso la 7.5lei, Caffe Latte începând de la 11.90lei sau Promo Products cum ar fi Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Fudge Hot Chocolate începând de la 15lei. Ciocolata caldă are preț de pornire de la 10.9lei, iar diversele sortimente de ceai, de la 12lei. Pe lângă acestea, mai puteți cumpăra diferite căni termos și chiar pungi cu cafea.

Am ales să servesc un Caffe Latte cu ciocolată amăruie și frișcă, iar pentru prima dată, am gustat o felie de portocală cu scorțișoară imediat după o gură de cafea și a fost ca un fel de curcubeu pe cerul gurii. Vă invit și pe voi să treceți pragul noii cafenele Starbucks din incinta centrului comercial Shopping City Galați și aștept în comentarii recomandările voastre de sortimente sau combinații de arome pentru a le încerca data viitoare 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *