Categorii
Evenimente

Sâmbătă, 1 Septembrie, TEDxCaleaDomnească

Organizatorii TEDx, sub licența TED (Technology, Entertainment, Design) reunesc la fiecare conferință,  lideri emergenți, ce își doresc să schimbe atitudini, să corecteze percepții și să creeze noi perspective prin mesaje puternice venite din experiența lor profesională. Astfel de conferințe, organizate independent în mai multe orașe, realizează prin networking o comunitate a oamenilor cu viziuni mărețe.

Ediția din 2017, a avut ca temă DARE TO LEAVE A MARK și a fost un real succes, reușind să aducă împreună peste 300 de participanți și speakeri de seamă precum Andreea Raicu, Dragoș Anastasiu, Maia Morgenstern și Andy Szekely, iar anul acesta Raed Arafat este unul dintre speakerii pe care vreau să-l ascult în mod special. Lista întreagă a persoanelor ce vor încerca să inspire în discursuri de cel mult 18 minute, o găsiți pe site-ul TEDxCaleaDomnească.

Așadar, Sâmbătă, 1 septembrie, echipa TEDxCaleaDomnescă organizează, începând cu ora 10:00, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, o ediție în care vor reuni subiecte din domeniul cercetării, sportului, sănătății, se va vorbi despre arta clasică, parenting și nu în ultimul rând, despre dezvoltare personală.

Agenda completă a evenimentului și informații actualizate găsiți pe site-ul TEDxCaleaDomnească. Puteți achiziționa bilete online sau de la caseria Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Ca să vă faceți o idee cum a fost anul trecut, vă las mai jos un scurt video 🙂


Sursă imagine

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *