Categorii
Evenimente

Union Jack Pub are o nouă înfățișare

Îmi aduc aminte de serile când ieșeam în club puțin mai des de 2 ori pe an și nu erau foarte multe variante ok în oraș, dar ori de câte ori călcam în Union Jack era full. N-aveai loc să arunci un ac și de aceea partea de clubbing din weekend s-a mutat la Union Jack Studio lăsând mai mult loc pentru Union Jack Pub – Music – Restaurant. Nu vă imaginați că nu mai e muzică la locația de pe faleza superioară, doar că acum sunt seri de Jazz și periodic invitați speciali. Oricum, urmăriți pagina lor de facebook pentru evenimente viitoare.

Restaurantul a împlinit de curând 7 ani și cu ocazia asta terasa a primit o nouă față. Auzisem că s-a renovat și am ieșit la o bere cu băieții ca să vedem noua terasă. Arată B-O-M-B-Ă!

Habar n-am cu cine au colaborat pentru decor și amenajare, dar a devenit unul dintre cele mai cool restaurante din Galați. Fie că iei micul dejun, cina sau pur și simplu ai ieșit la o cafea cu cineva, terasa asta îți va da un vibe mișto. Am văzut în meniu chiar și o secțiune simpatică pentru copii. Nu știu dacă era până acum. Meniul îl poți răsfoi online.

Dacă nu vrei să mănânci, ci doar să bei ceva, află că la Union Jack Pub găsești băuturi și cocktailuri dintre cele mai rafinate.

Îți recomand să faci o vizită să vezi cum arată noua terasă! Eu cu siguranță voi reveni, mai ales pentru Ciuc Weizen care e a naibii de bună 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.