Ce este Webstock?

Webstock este considerat unul dintre cele mai mari evenimente de social media din România, ce adună anual oamenii pasionați de online și aduce în prim plan ultimele tendințe din social media. Tot în cadrul evenimentului are loc și Gala Webstock Awards, în care se premiază cele mai bune proiecte din social media derulate în ultimul an.

Am fost prezent la Webstock pentru prima dată anul trecut, unde am putut să-l ascult pe celebrul polițist și autor Marian Godină, ce a rostit câteva cuvinte despre succesul cărții lui, în stilul caracteristic, făcând sute de oameni prezenți să râdă și să se simtă bine.

Actorul, autorul și atletul Howard Dell a fost prezent la eveniment și a avut o sesiune foarte foarte interesantă de, motivare i-aș spune, pe care o puteți viziona mai jos, de la 1:40:00.

Tot la eveniment l-am întâlnit pe Cristian Florea, un super blogger pe care am început să-l urmăresc de atunci. Îmi place foarte mult cum scrie și este o sursă constantă de informare pentru mine.

Unde și când?

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 29 Septembrie la JW Marriott Hotel București, cât despre agenda conferinței, o găsiți actualizată aici.

Mai sunt locuri?

Dacă ești blogger poți solicita o invitație gratuită aici, iar dacă nu, te poți înscrie pe site-ul conferinței, atenție, locurile sunt limitate.

Dacă nu poți ajunge la eveniment, urmărește pagina de facebook Webstock, unde cu siguranță vor fi multe live-uri.

See you to the Webstock!