Categorii
Descoperim lumea Personal

Circuit România – Untold 2015

Am fost la Untold 2015

Anul trecut pe vremea asta cumpăram bilete la Untold. Auzisem de festival de pe facebook și recunosc, de la început nu am fost foarte încântat de idee cu toate că îmi plac unele fețe care s-au văzut pe scena de la Untold, pentru că era și cam departe, „decât” 1000 și ceva de kilometri dus-întors și costurile cazării erau cam piperate pentru că românul e român și profită de orice festival ca să mărească prețurile la orice. M-au convins băieții de pe la birou că ar fi o super experiență și într-un final am zis „Da mă ia și mie bilete”.

Circuit prin țară

Vă imaginați că în lunile ce au urmat puneam la cale tot felul de scenarii și tot felul de trasee, pe unde să mergem, pe unde să ne întoarcem, cât să stăm colo, cât dincolo. Am ales să facem o pauză de o seară pe traseu la dus și una la întors și traseul nostru pe scurt a arătat cam așa: Galați – Transfăgărășan – Cluj, ne-am oprit pe Transfăgărășan la Hotel Posada, iar la întoarcere am ales varianta Cluj – Transalpina – Galați și ne-am oprit la Rânca la complex Carmina. Am avut ocazia să ne testăm mașinile, megapixelii din cameră și cardurile de memorie pentru că au fost nenumărate poze și filmulețe. Am făcut un timelapse la întoarcere pe Transalpina de la Barajul Oașa până la Novaci. Am folosit un Mio MiVue600 și am încercat să-l comprim cât mai mult, dar mai scurt de 20min nu am reușit să-l fac. Îl puteți urmări mai jos:

Recomandări dacă te duci la Untold

  • Daca te duci pe Transfăgărășan sau Transalpina fă-ți o revizie completa a mașinii. Sunt drumuri care solicită foarte mult mașina așa că verifică în principal sistemul de direcție și sistemul de frânare al mașinii, eventual înlocuiește piesele care „ar mai duce” într-un stil de condus normal.
  • Dacă nu ți-ai cumpărat încă bilete la Untold, ar fi cazul să te grăbești pentru că vor fi mai scumpe pe măsură ce se apropie perioada festivalului. Îți recomand abonamentul pe 4 zile care este mai avantajos. Noi ne-am luat deja de pe Eventim.
  • Caută cazare din timp. Este de abia februarie, dar dacă începi să suni la pensiuni/hoteluri o să ai o surpriză. Noi am sunat deja la cateva pensiuni și hoteluri și sunt full. Unii hotelieri ziceau că nu s-ar mai găsi cazare pentru Untold 2016 în Cluj, dar sunt puțin sceptic în privința asta..cu siguranță vei găsi ceva.
  • Vei sta mult în picioare. Crede-mă..mult! Noi ne duceam de pe la ora 20:00 pe Cluj Arena și stăteam până spre dimineață. Așa că n-ar strica ceva antrenament în privința asta, mai ales dacă ești sedentar/ă ca mine și stai toată ziua la birou.

Sper că ți-am deschis apetitul de a face un circuit prin țară. Momentele petrecute cu prietenii, mai ales dacă sunteți gașcă mare cum am fost noi, sunt de neprețuit!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *