Categorii
Personal

Vrei să fim colegi ?

Sunt un fan al comerțului online și mereu l-am încurajat. Ca și plata online cu cardul de altfel. Cu cât mai puțină interacțiune cu atât mai bine, mai ales în această perioadă.

Volumul comenzilor online în 2020 a simțit o creștere semnificativă pe tot globul și nici nu vreau să mă gândesc ce e în depozitele giganților precum Amazon, Walmart și chiar Emag.

Când plasezi o comandă online ai pretenția să îți ajungă coletul cât mai repede, ambalat corect, cu toate produsele și cel mai important, să primești ce ai comandat, nu?

Ei bine, în ultimii ani am avut ocazia să văd pe barba mea ce implică acest proces și pot spune că persoanele din depozitele unui magazin online sunt adevărați eroi. Chiar dacă ai la îndemână softuri de gestiune și toată tehnologia de care ai nevoie, tot necesită să ai un spirit ager și o atenție sporită. Ultimul lucru pe care vrei să-l auzi când lucrezi într-un depozit este că cineva nu a primit comanda complet. Noi mereu am încercat să punem accent pe corectitudinea pregătirii unui colet în defavoarea cantității coletelor livrate la final de zi. Și cred că așa ar trebui să procedeze toate magazinele online.

Trendul ascendent al comenzilor online continuă și în acest an și noi la Clește.ro simțim nevoia să mărim echipa din depozit. Dacă ești sau cunoști o persoană muncitoare, care nu așteaptă mereu să fie împinsă de la spate și capabilă să pregătească colete de mici dimensiuni cu piese electronice, aștept CV-ul tău!

Nu te speria că nu lucrăm cu motostivuitoare și nici nu trebuie să alergi kilometri întregi printre raioane pentru că nișa în care activăm ne-a permis să avem un depozit cu o suprafață relativ mică. Avem planuri mari, să creștem și să ajungem să vorbim despre motostivuitoare în câțiva ani, iar tu vei putea coordona echipa de atunci dacă ai planuri să activezi long term în acest domeniu.

Este important să știi că jobul este unul full time, locația depozitului este în Galați, iar interviul se va desfășura pe Zoom în cazul în care ai un CV suficient de atractiv astfel încât să treci de preselecție.

Poți aplica pe eJobs, pe Facebook sau îmi poți trimite CV-ul tău pe bogdan@cleste.ro

Dacă nu e pentru tine acest job, dă un share că nu se știe pe cine ajuți 🙂 Mulțumesc!

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.