Categorii
Personal

Experiența mea cu Rexona. O poveste cu happy end

De-a lungul timpului am testat tot felul de produse de igienă personală și pot spune că m-am fixat pe câteva branduri și tipuri de produse care chiar își fac treaba pe corpul meu. De exemplu folosesc un anumit șampon, un anumit gel de duș, iar ca antiperspirant folosesc Rexona Men MotionSense. Nu sunt plătit să fac reclamă la acest produs și nu spun că este cel mai bun de pe piață și că dacă îl folosiți nu o să mai transpirați toată viața voastră. Nu! Este un produs care pentru mine chiar funcționează, față de altele care nu au niciun efect pe corpul meu.

Acum vreo lună am cumpărat un astfel de produs, care după câteva folosiri s-a dovedit a fi gol pe dinăuntru. Folosesc acest produs de câțiva ani și am considerat că am avut eu ghinion și asta e, am mers să cumpăr altul. Al doilea produs, l-am cumpărat din același loc, dintr-un hypermarket, pentru că acolo îmi fac cumpărăturile cam o dată pe săptămână. Surpriză! Cel de-al doilea produs, a avut același defect de fabricație și după câteva folosiri, s-a dovedit a fi gol pe interior.

Puțin ofticat de situație, am căutat pagina de facebook Rexona și le-am trimis un mesaj în privat, însoțit de câteva poze, iar ei mi-au cerut un număr de telefon să le ofer mai multe detalii.

La câteva zile, primesc un telefon de la departamentul de Quality Assurance Unilever. Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piața bunurilor de larg consum din România, printre care și Rexona. Domnul de la telefon mi-a cerut detalii despre produs, i-am oferit numărul lotului de pe produs și m-a asigurat că produsele îmi vor fi înlocuite.

În mintea mea era ceva de genul: „Da, sigur, vezi să nu. Oricum, frumos din partea lui să zică asta”.

Astăzi, m-a sunat un alt domn din partea Unilever să stabilim o întâlnire pentru schimbarea produselor. A venit la adresa specificată de mine, la birou și mi-a adus 2 antiperspirante.

Am rămas uimit! Domnul spunea că oricum era „prin zonă”, pe la Brăila și a trecut să-mi înlocuiască produsele.

Poftim!?

Tot respectul!

În concluzie, nu știu cine face social media la Rexona, dar o face bine și felicitări departamentului de Quality Assurance Unilever. Există speranță că noi, consumatorii de rând vom fi despăgubiți ori de câte ori avem probleme cu anumite produse. Aud persoane care au probleme cu produse cumpărate sau cu diverse servicii, dar nu fac nimic în privința asta, pentru că „trăim în România și oricum nu se va întâmpla nimic”. Ei bine, merită să încerci 🙂

Întâmplarea mi-a demonstrat că a fost vorba de un caz special, o problemă de lot și cu siguranță voi rămâne fidel brandului Rexona și chiar vă recomand acest produs.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

1 răspuns la “Experiența mea cu Rexona. O poveste cu happy end”

Și eu tot pe ăla Invisible îl folosesc. Și eu am impresia că doar Rexona funcționează la mine. În schimb, a trebuit la un moment dat să îmi iau alt tip, tot de la Rexona și mi-a stricat toate tricourile albe până mi-am dat seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *