Categorii
Personal

Marea bicicleală – Cucerirea cetății Dinogeția

Colegul ciclist

Poze și aftermovie la finalul articolului 😀

Cred că toți avem un coleg/prieten care e pasionat de biciclete și dacă nu aveți, nu știți ce pierdeți, pentru că Nelu, coleg de la birou, a reușit să ne motiveze să lăsăm biroul pentru o zi și să o tăiem pe dealuri în căutarea zidurilor cetății Dinogeția. Ne-a prezentat traseul, ne-a motivat cu vorbe dulci („Hai mă grasule, nu vezi ce burtă ai?”) și a reușit să strângă o ceată de 11 oameni.

Evident că nu toți avem biciclete, mie mi-a împrumutat-o colegul Dani, fiecare a mai făcut rost de pe unde a putut, iar 6 dintre biciclete le-am închiriat de la Bike Boutique cu 20lei/zi. Un preț rezonabil și biciclete foarte bune, chiar dacă arătau mai old fashion, mergeau foarte bine.

Ne-am strâns pe la 11:00 la birou, ne-am mai umflat roțile, am făcut ultimele verificări și am trecut cu bacul de 12:00. Pe la 13:00 eram la cetate, ne-a ținut netul și am făcut chiar și un LIVE. Am dat o tură de cetate, am făcut câteva poze și am pornit înapoi spre Galați, cu speranța să prindem bacul de 15:00. S-a mers mai constant la întoarcere și am ajuns la 14:30 la bac, mai devreme decât ne așteptam.

Pentru o hidratare corespunzătoare, ne-am oprit la o bere la „Popasul de la Dunăre”. A fost super și abia aștept următoarea ieșire cu bicicleta. Sper ca până atunci să-mi cumpăr una, să nu fiu nevoit să mai împrumut, așa că dacă ai una de vânzare, nu ezita să-mi scrii 😀

După cum v-am obișnuit, poze și aftermovie:

Articole aleatorii din aceeași categorie:

1 răspuns la “Marea bicicleală – Cucerirea cetății Dinogeția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *