Categorii
Personal

Prima dată la un salon de înfrumusețare

2 cu 3 și cu breton. Tunsoarea care mi-a marcat copilăria și nu numai mie, sunt sigur. Acel breton de îl întindeai cu mâna cât puteai și turnai un borcan de gel transparent pe el. A fost o vremea.

Prin adolescență mi-am schimbat puțin stilul frizurii și după ce am terminat liceul am renunțat și la gel. Agățasem prea mult 🙂 Sunt de părere că fiecare are stilul lui și cumva ar trebui dezvoltat pe fizionomia fiecăruia, nu după o poză din revistă. În asentiment cu mine a fost și Iulia de la Glass Beauty House Galați care m-a analizat puțin după ce m-am așezat pe scaun și mi-a explicat ce m-ar avantaja cel mai bine, fără să fac o schimbare radicală stilului.

Am trecut cam prin 3 frizerii la viața mea, dar n-am fost niciodată într-un salon de înfrumusețare și pot spune că am avut parte de o experiență inedită. Încă de la intrare am fost întâmpinat cu un zâmbet larg și cu un ceai fierbinte, după care am fost invitat într-un cabinet separat unde am dat de o persoană cu mănuși și o mască de protecție, pentru moment moment am zis că sunt la dentist 🙂 Oamenii de acolo pun mare preț pe siguranță, dezinfectare și sterilizare, așa că fiecărui client îi sunt desfăcute în fața lui un set steril de foarfece, lucru care m-a uimit.

După o spălare regulamentară, am fost poftit pe scaun pentru o experiență Premium Haircut care a durat aproape o oră și jumătate, urmată tot de un spălat și uscat. La urmă am fost dat pe păr cu nu știu ce cremă/ceară bio și părul meu a prins un volum impresionant. De barba mea cea „stufoasă” nu s-au legat, am aflat doar că pot să îmi acopăr „găurile” vopsind-o și că aș putea oricum să-i dau un contur. Poate data viitoare 🙂

Dacă vreți să mergeți la Glass Beauty House Galați, aflați că au servicii atât pentru bărbați ( tuns, barbă, masaj, îngrijire unghii, pensat sprâncene, tratament păr), cât și pentru femei (vopsit, tuns, coafat, extensii păr și gene, manichiură, pedichiură, pensat, tratament păr). Toate serviciile le găsiți în această pagină, cu prețuri actualizate. Am observat că au destul de des oferte și reduceri și vă recomand să-i urmăriți și pe facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții. Dacă doriți să vă faceți programare, o puteți face online în această pagină și o să fiți contactat pentru confirmare, iar în ziua programării o să primiți și SMS pentru a vă aduce aminte. Nice!

Chiar dacă nu vrei să ai parte de un astfel de tratament de fiecare dată când te tunzi și preferi o frizerie unde te tunzi de o viață, îți recomand să calci pragul unui astfel de salon de înfrumusețare măcar o dată la 2-3 luni sau poate de ziua ta. Fă-ți un cadou sau oferă-i cuiva cadou o astfel de experiență, pentru că te asigur că merită fiecare bănuț.

Articole aleatorii din aceeași categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *