Categorii
Tehnologie

Recomand folia Alien Surface

Când dai câteva mii de lei pe un smartphone, parcă îți vine să-l ții în puf, nu? Din dorința de a-mi proteja telefonul, mereu am folosit huse, dar am căutat unele cât mai slim și transparente pentru a păstra design-ul cum l-a lăsat mama China, asta până când am dat de folia Alien Surface. Sună a teleshopping, dar nu e 🙂 Cu aceste cuvinte se promovează și ei, „Adio Huse și Carcase”.

Prin 2015 am dat prima comanda de folie Alien Surface și lumea zicea că sunt nebun că dau atâția bani pe o folie pentru telefon (undeva la 50-70RON), dar într-o lună, jumătate dintre colegii de birou aveau folie Alien 🙂

Folia asta e făcută special pentru device-ul tău, oricare ar fi el. E decupată la milimetru și dacă ești atent când o montezi, o să se muleze perfect pe margini, curburi și pe lângă butoane. E făcută dintr-un material ușor cauciucat și dacă alegi o folie full body, o să ai o aderență mult mai bună asupra telefonului.

Încă un motiv pentru care am ales această folie, este serviciul „Fii Alien pe viață”, mai exact ei îți schimbă folia contra sumei de 9lei+transport ori de câte ori vrei. Mi se pare un deal bun și eu o schimb cam o dată la 2-3 luni, pentru că prinde mizerie de la buzunar.

Folia Alien este disponibilă pentru telefoane, tablete, smartwatches, laptopuri, camere foto și cam orice device dotat cu display. Dacă nu este aplicată corect, are un efect de coajă de portocală, dar cei de la Alien Surface au făcut un mic tutorial pentru a se asigura că nimeni nu dă greș când aplică folia. Tutorialul îl găsiți mai jos.

Nu-ți zic să-i dai add to cart right now, dar nu mai da 30-40lei pe folie de sticlă care se dezlipește, arată ca naiba în 2 săptămâni și nici măcar nu-ți acoperă tot ecranul. Încearcă și folia Alien 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

9 răspunsuri la “Recomand folia Alien Surface”

Am folie de sticla Nilkin pusa de 1 an jumatate si nu s-a dezlipit deloc. Are crapaturi pt ca a preluat socurile de la cazaturi, dar abia se vad si nu strica functionalitatea.

Urasc foliile de sticla, fiindca nu doar ca exista pericolul de a se dezlipi dar se si crapa cand tie lumea mai draga din senin si costa foarte scump. Un alt dezavantaj este ca micsoreaza foarte mult sensibilitatea la atingere a ecranului. Am o folie alien surface pentru o tableta iar pana acum sunt multumit de ea, nu am observat ca se aduna murdarie.

De parcă folia de sticla te ajută dacă îl scapi în colț sau dacă îl scapi mai serios. Am văzut telefoane cu tempered glass spart pe parchet. In aceleasi conditii un telefon fara nicio protectie n-ar fi patit nimic 🙂 E o prostie tempered glass. Din punctul meu de vedere. Mai arată și urât telefonul când începe să se dezlipească tempered glass-ul.

Adica noi sa nu mai dam 20-30 de lei pe o folie de sticla pentru ca se dezlipeste, dar sa dam 9lei+transport la fiecare 2 luni pe folie Aliensurface care prinde mizerie de la buzunar. Nu pare prea bine gandit argumentul.

Folia Alien prinde mizerie cam dupa 2 luni de folosire, dar nu deranjeaza la fel de mult ca o folie de sticla dezlipita. Cele de sticla cel mult dupa o saptamana incep sa se dezlipeasca. Fiecare e liber sa faca ce alegere vrea, nu te-am obligat sa o cumperi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *