Recomand folia Alien Surface

Recomand folia Alien Surface

Când dai câteva mii de lei pe un smartphone, parcă îți vine să-l ții în puf, nu? Din dorința de a-mi proteja telefonul, mereu am folosit huse, dar am căutat unele cât mai slim și transparente pentru a păstra design-ul cum l-a lăsat mama China, asta până când am dat de folia Alien Surface. Sună a teleshopping, dar nu e 🙂 Cu aceste cuvinte se promovează și ei, „Adio Huse și Carcase”.

Prin 2015 am dat prima comanda de folie Alien Surface și lumea zicea că sunt nebun că dau atâția bani pe o folie pentru telefon (undeva la 50-70RON), dar într-o lună, jumătate dintre colegii de birou aveau folie Alien 🙂

Folia asta e făcută special pentru device-ul tău, oricare ar fi el. E decupată la milimetru și dacă ești atent când o montezi, o să se muleze perfect pe margini, curburi și pe lângă butoane. E făcută dintr-un material ușor cauciucat și dacă alegi o folie full body, o să ai o aderență mult mai bună asupra telefonului.

Încă un motiv pentru care am ales această folie, este serviciul „Fii Alien pe viață”, mai exact ei îți schimbă folia contra sumei de 9lei+transport ori de câte ori vrei. Mi se pare un deal bun și eu o schimb cam o dată la 2-3 luni, pentru că prinde mizerie de la buzunar.

Folia Alien este disponibilă pentru telefoane, tablete, smartwatches, laptopuri, camere foto și cam orice device dotat cu display. Dacă nu este aplicată corect, are un efect de coajă de portocală, dar cei de la Alien Surface au făcut un mic tutorial pentru a se asigura că nimeni nu dă greș când aplică folia. Tutorialul îl găsiți mai jos.

Nu-ți zic să-i dai add to cart right now, dar nu mai da 30-40lei pe folie de sticlă care se dezlipește, arată ca naiba în 2 săptămâni și nici măcar nu-ți acoperă tot ecranul. Încearcă și folia Alien 🙂

9 Replies to “Recomand folia Alien Surface”

Lasă un comentariu