Categorii
Tehnologie

Am pus mâna pe S7 Edge – UNBOXING

Chiar mai repede de cât mă așteptam!

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Samsung a lansat Galaxy S7 și am scris aici ce noutăți aduce. Imediat după lansare, Orange a lansat programul Orange Smartphone Tester prin care oferă unui număr limitat de persoane, noul S7 pentru a-l testa și a-și spune părerea despre el. Am aplicat, mi-am rugat toți prietenii să aplice, poate poate îl prind, dar nu s-a întâmplat asta, nu m-am aflat printre „câștigători”.

Ion mi-a citit dezămăgirea în ochi și a dat imediat comandă pe Emag. Bine..n-a fost chiar așa, el stătea pe gânduri de ceva timp dacă să își schimbe sau nu telefonul și uite așa, interesele noastre au coincis și azi nu știu care dintre noi este mai bucuros, eu că fac primul unboxing sau el că are un ultim, mega, ultra, fantastic smartphone. Îl puteți comanda și voi de aici, iar dacă îl comandați până pe 11 martie, primiți gratuit un Samsung Gear VR.

Vă las unboxing-ul mai jos și urmăriți-mă, o să fac curând o comparație între S7 Edge / S6 Edge / iPhone 6S și aștept mesajele voastre cu ce vreți să vedeți în video-ul următor. Nu aruncați cu pietre, este primul meu unboxing! 🙂

Articole aleatorii din aceeași categorie:

3 răspunsuri la “Am pus mâna pe S7 Edge – UNBOXING”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *