Video la sfârșitul articolului

Țin minte că eram mic și când vedeam mașini cu mahon în interior mi se păreau cele mai cool, inspirând cumva a lux la vremea aceea. Moda se mai schimbă, iar acum predomină interioarele cu elemente din carbon și aluminiu.

M-am gândit să întineresc puțin aspectul interior al mașinii la un cost minim și am folosit folie ce imită aluminiu de pe Aliexpress la 5Euro, pentru a colanta ornamentele de pe uși și cel de la schimbător.

Am comandat folie la dimensiunea 20X150cm fiind mai mult decât suficientă pentru ce am avut nevoie. După ce am terminat, mi-a mai rămas folie să mai colantez 2 ornamente de uși și de vreo 3 ori cel de la schimbător.

Necesar materiale și costuri:

  • Folie (măsurați ce doriți să colantați și calculați ce dimensiune vă trebuie) – 5 Euro
  • Ruletă – aveam prin casă
  • Uscător de păr (pentru a întinde folia bine la colțuri) – împrumutat de la prietenă 🙂
  • Cutter care să taie foarte bine – furat de la muncă ( l-am înapoiat )
  • O bucată de cauciuc moale pentru a întinde folia după ce a fost aplicată pe ornament ( Nu apăsați cu unghia pe bulele de aer pentru că o să rămână urme. Folosiți uscătorul de păr pentru a dezlipi folia în zona respectivă și reaplicați-o corect)
  • O bucată de carton pe care să tăiați pentru că trebuie apăsat destul de tare, astfel încât cutterul să pătrundă și prin folie – găsită prin casă
  • Răbdare

Cost total 5 Euro

Timp de execuție 2 ore

Eu zic că se merită investiția și timpul petrecut și sunt foarte mulțumit de rezultat.

Dacă aveți întrebări, le aștept în comentarii și nu uitați să dați Subscribe canalului meu de Youtube

Sper că ți-au fost de ajutor indicațiile mele și dacă vrei să-mi susții blogul, orice donație este binevenită 🙂 Mulțumesc!